26 Νοε 2020

Επέλαση σκληρών πρακτόρων στην Ελλάδα;

Η χώρα μας δε θα καταντήσει ξέφραγο αμπέλι – φέουδο των ανόμως εισερχομένων, αλλόφυλων κι αλλόθρησκων!
Γράφει ο Μιχάλης Κ. Δερμιτζάκης,
Δικηγόρος ε.τ.Η Ελλάδα και οι Έλληνες υπήρξαμε ανέκαθεν -και συνεχίζουμε να είμαστε και σήμερα- φιλόξενοι και φιλειρηνικοί, από τη φύση μας, στο διάβα των αιώνων! Είναι, άλλωστε, γνωστό πως ο Ξένιος Δίας γεννήθηκε στην Κρήτη, σ’ ένα σπήλαιο της Δίκτης, γαλουχήθηκε και μεγάλωσε εκεί από τους Κουρήτες και τις Νύμφες “Αδράστεια” και “Ίδη”, θυγατέρες τού Βασιλιά τής Κρήτης Μελισσαίου, που τον έτρεφαν με το γάλα τής Αμάλθειας αίγας!

Δε νοείται, όμως, ούτε και πρόκειται, στο όνομα των φιλόξενων τούτων αισθημάτων μας, να επιτρέψουμε ποτέ να μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας τα λεφούσια των παράνομων εκείνων -ισλαμιστών κυρίως- που καραδοκούν πολύ συχνά να μπουν, παριστάνοντας τους πρόσφυγες κατατρεγμένους απ’ τις χώρες τους! Κι είναι συνεχόμενα κρούσματα αυτά. Κρούσματα, που προσβάλλουν την εθνική κυριαρχία και τιτρώσκουν το φιλότιμο ενός λαού, που, ενώ δεν τους προσκαλέσαμε ποτέ να έλθουν στην Ελλάδα, παρά ταύτα τούς προσφέρουμε απλόχερα φιλοξενία και ανθρωπιά! Παραθέτουμε ακολούθως ελάχιστα μόνο τέτοια ευτελή φαινόμενα έκνομης δράσης σε βάρος τής χώρας μας, από τους σκληρούς τής διεθνούς παρανομίας:

α. Πριν από λίγες μέρες, συνελήφθη στην Αθήνα 27χρονος Σύρος, πολύτεκνος μετανάστης, που εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα το 2018, τζιχαντιστής και μέλος τού διαβόητου ISIS, όπως ομολόγησε ο ίδιος στις Αρχές. Προφυλακίστηκε για πλειάδα πράξεων κακουργηματικών, όταν, όλο αυτό το διάστημα στη χώρα μας, το έπαιζε καλός και στοργικός σύζυγος και πατέρας, ενώ λίγο έλειψε να του χορηγήσουμε και πολιτικό άσυλο, όπως είχε ζητήσει απ’ τις Αρχές μας !!

β. Σχεδόν συγχρόνως με τον προηγούμενο, άνδρες τού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης συνέλαβαν στη Λέσβο 4 Τούρκους πράκτορες μέσα σε αυτοκίνητο, οι δύο απ’ τους οποίους είχαν φθάσει στο νησί νωρίτερα, με φουσκωτό απ’ την Τουρκία. Κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα, ενώ η Ε.Υ.Π. μετέχει στις έρευνες, ενδεικτικό τής σοβαρότητας της όλης υπόθεσης. Οι συλληφθέντες, πάντως (όπως συνηθίζουν οι παράνομοι που αποβιβάζονται από την Τουρκία), εμφανίσθηκαν ως δήθεν αντιστασιακοί δικηγόροι και δήλωσαν διωκόμενοι του καθεστώτος Ερντογάν! Τ’ αποτελέσματα των ερευνών θ’ αποκαλύψουν τη βαρύτητα της όλης αυτής υπόθεσης.

γ. Κάθε χρόνο -επί σειρά δεκαετιών- η χλωρίδα και η πανίδα τής Ελλάδας αφανίζονται σταδιακά από τις πυρκαγιές. Στο λεκανοπέδιο της Αττικής, στη Θεσσαλονίκη και σ’ όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ενδοχώρα, τα δάση κι η ζωή σ’ αυτά ελαττώνονται επικίνδυνα. Οι καταστροφές στην εθνική μας οικονομία, τις τοπικές κοινωνίες, τους αγρότες, την κτηνοτροφία και τον εθνικό μας πλούτο είναι ανυπολόγιστες και δύσκολα αναστρέψιμες. Οι πλημμύρες, ως μοιραία και φυσική συνέπεια αυτών των πυρκαγιών, συμπληρώνουν τον όλεθρο!

Χωρίς ν’ απαλλάσσουμε απ’ τις ευθύνες τους τούς ελάχιστους ημεδαπούς πυρομανείς και οικοπεδοφάγους, που παραπέμπονται άμεσα στη δικαιοσύνη, την κύρια ευθύνη τού αφανισμού και των καταστροφών αυτών φέρουν οι Τούρκοι πράκτορες, όργανα του Ερντογάν στο άγριο παιχνίδι του κατά τής Ελλάδας, όπως οι ίδιοι ομολογούσαν, όταν συλλαμβάνονταν!

Αρκούμαστε σ’ αυτά τα λίγα, αλλά πρόσφατα, κρούσματα επιθέσεων σε βάρος μας, ενδεικτικά τής βαρβαρότητας του γείτονα. Ενός γείτονα, τον οποίον έχει αποθρασύνει και καταστήσει επικίνδυνο η δική μας ατολμία να του τρίξουμε τα δόντια και να του αποδείξουμε, με πράξεις κι όχι μόνο στα λόγια, πως δεν τον φοβόμαστε ν’ αναμετρηθούμε ακόμη και στο μέτωπο μαζί του, αν απαιτηθεί. Ενός γείτονα, που τα κάνει όλ’ αυτά -και αρκετά άλλα- σε βάρος μας και σε βάρος πολλών άλλων λαών (Συρία, Λιβύη κ.τ.λ.), με την καταστροφική για την Ελλάδα ανοχή τής Διεθνούς Κοινότητας και τής Ευρώπης των … κατά τ’ άλλα φίλων, εταίρων και συμμάχων μας. Γι’ αυτό και πρέπει οι Έλληνες ν’ αφυπνισθούμε.

Οφείλουν ΌΛΟΙ οι άρχοντές μας -η Κυβέρνηση, η Βουλή και η Αυτοδιοίκηση- ν’ αντιληφθούν πως αποτελεί πρόκληση για τους Έλληνες και επιβράβευση για τον Ερντογάν η χορήγηση απ’ την ελληνική Πολιτεία άδειας λειτουργίας και η τέλεση εγκαινίων, πριν από λίγες εβδομάδες, του ισλαμικού τεμένους στο κέντρο τής Αθήνας, όταν, πριν από δύο μόλις μήνες, ο Ερντογάν, άλωσε την Αγιά-Σοφιά, την οποίαν, μαζί με τη Μονή τής Χώρας, μετέτρεψε σε τζαμί!! Αυτά τα περίλαμπρα μνημεία τού Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας!!!

Αποτελεί πρόκληση για τους Έλληνες η εξαγγελθείσα από τον Δήμο Αθηναίων δημιουργία ΝΈΑΣ δομής υποδοχής και αθλοπαιδιών αλλοδαπών μεταναστών -στο κέντρο τής Αθήνας και αυτή (!)- δαπάνης αρκετών μυρίων ευρώ, που, όμως, θα πληρώσουν πάλι οι φορολογούμενοι πολίτες!

Κυβερνήτες τής Ελλάδας, έστε πιο φειδωλοί σε παροχές προς τρίτους, όταν αρκετοί Έλληνες, στερούνται ακόμη και των αναγκαίων για να ζήσουν! Γιατί όπως μας θυμίζει και ο σοφός λαός: “Όταν διψά ο κήπος σου, έξω νερό μη ρίχνεις”.

Έστε αμείλικτοι και διαλύστε ΌΛΕΣ τις παράνομες εκείνες Μ.Κ.Ο., που διευκολύνουν την είσοδο, διακινούν στη χώρα και ωθούν σε κακουργίες παράνομα ή μη εισελθόντες αλλοδαπούς πολίτες!

Έστε, τέλος, ανελέητοι στις συνεχείς, ιταμές προκλήσεις, στους εξευτελισμούς, τις απειλές, τις γελοίες NAVTEX και τις αμφισβητήσεις των δικαίων και δικαιωμάτων μας από τον διεθνή ταραξία Ερντογάν. Το έχουμε τονίσει κι άλλες φορές στο παρελθόν, το φωνάζουμε και τώρα: Χτυπήστε το φίδι κατακέφαλα, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, όχι μόνο στα λόγια! Τώρα! Άμεσα! Διότι αύριο ίσως να είναι αργά!

Και κάτι τελευταίο: μην περιμένετε βοήθεια από κανένα τρίτο κράτος. Δε θα την έχουμε ποτέ - και το γνωρίζουμε καλά αυτό, τόσο Εσείς όσο και ΌΛΟΙ οι Έλληνες. Αντίθετα, θα ήταν πράξη σύνεσης να στηριχθούμε α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ ά στις δικές μας ικανότητες και την απαράμιλλη ανδρεία μας και να προτάξουμε τη σιδηρά αποφασιστικότητά μας, που ήταν πάντα το ισχυρό μας όπλο μαζί με τις πανίσχυρες και πανέτοιμες Ένοπλες Δυνάμεις μας! Να θυμόμαστε δε και να μας προβληματίζει θετικά σε κάθε εθνική μας δυσκολία και ανάγκη την πάνσοφη ρήση των συνετών προγόνων μας “ουαί τω μή τοις ιδίοις όνυξι ξυομένω” !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων