7 Μαρ 2017

Να καταργηθεί η διάταξη για ελαφρύνσεις πολιτικών προσώπων

Γεώργιος Ι. Σούρλας
π. Υπουργός, π. Αντιπρόεδρος της Βουλής

  Είναι απαράδεκτο, προκλητικό, σε μια χρονική περίοδο που χειμάζεται ο ελληνικός λαός, ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης που φθάνουν μέχρι τα όρια επιβίωσής του, να θεσπίζονται διατάξεις για οικονομικές ελαφρύνσεις πολιτικών προσώπων και μάλιστα για όλους εκείνους οι οποίοι –κατά την αντίληψη της  αριστερής κυβέρνησης– εντάσσονται στην κατηγορία των προνομιούχων.

  Αντί, ο Πρόεδρος της Βουλής, να αντιληφθεί το μέγεθος της πρόκλησης και της δικαιολογημένης αγανάκτησης των πολιτών τάσσεται υπέρ της ρύθμισης αυτής, επικαλούμενος  την  «γενικότερη» ισορροπία  στα δημόσια οικονομικά.

  Πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ο  Πρόεδρος της Βουλής, η κυβέρνηση, τα κόμματα και οι βουλευτές ότι δεν προέχει μόνο η δημοσιονομική ισορροπία, αλλά η ισορροπία και η εμπιστοσύνη μεταξύ εξουσίας, πολιτικών και πολιτών, που έχει επικίνδυνα διαταραχθεί και πάντως αυτές οι ρυθμίσεις την επιτείνουν.


2 σχόλια:

  1. Να "καταργηθούν" επίσης από την θέση τους αυτοί που το πρότειναν και αυτοί που το υπέγραψαν. Έλεος πια ....
    Ν. Παπαχρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κ. Σούρλα για την αταλάντευτη εντιμότητα σας. Είναι και ο λόγος που σας σέβεται όλο το πολιτικό σύστημα. Για αυτό και Θα πρέπει να ηγηθείται εσείς προσωπικά αλλά και η κίνηση των 100 στην συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση που πρόσφατα ξεκίνησε.
    Ε.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων