27 Ιουν 2016

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΡΑΓΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Γεώργιος Ι. Σούρλας
π. Υπουργός, π. Αντιπρόεδρος της Βουλής


  «Είναι η ώρα να συμπτύξουμε ένα αρραγές εθνικό μέτωπο και όλοι μαζί, να δώσουμε τον αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και την ανάκαμψη της οικονομίας», τόνισε ο Γ. Σούρλας στις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του Ρήγα και των Συντρόφων που πραγματοποιήθηκαν  στην Καστοριά στις 26/6, ημέρα θανάτου τους.

  Αφού αναφέρθηκε στην προσφορά των ηρώων, επεσήμανε: «Δυστυχώς δεν φανήκαμε αντάξιοι των θυσιών και των προσδοκιών των ηρώων μας.  Οδηγήσαμε τη χώρα μας στη χρεοκοπία και στην εθνική ταπείνωση. Πρέπει να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Να βγάλουμε την Ελλάδα μας από την επιτήρηση, την κηδεμονία, την εξάρτηση.

  Από την Καστοριά την πατρίδα των αδελφών Εμμανουήλ συντρόφων του Ρήγα, να στείλουμε το μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία της χώρας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να υποτάξουν προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικές επιδιώξεις στο εθνικό συμφέρον. Την ώρα που η χώρα βουλιάζει πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη και παραλείψεις.

  Δεν πρέπει να αναλίσκονται σε  επικοινωνιακού χαρακτήρα εντυπώσεις  σε μεθοδεύσεις και τεχνάσματα για να προσποριστούν κομματικά οφέλη. Το ζητούμενο δεν είναι η εξουσία, αλλά η σωτηρία της χώρας.

  Δικαίωμα του καθενός να ανήκει σε όποιο κόμμα - παράταξη θέλει, αλλά σήμερα στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που έχει περιέλθει η χώρα πρέπει όλοι πρωτίστως να υπηρετούμε την παράταξη που λέγεται Ελλάδα. Όσοι δεν έχουν αυτή την προτεραιότητα δεν γνωρίζουν ούτε που βρίσκονται, ούτε που πάνε.

  Έτσι μόνο υπάρχει προοπτική. Έτσι μόνο μπορούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, των γενναίων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα», κατέληξε ο Γ. Σούρλας.


2 σχόλια:

  1. Η χωρα δεν περιηλθε μονη της σαυτη την κατασταση καποιοι την εσπρωξαν που δυστυχως δε θα τιμωρηθουν ποτε γιαυτο το αποτροπαιο εθνικο εγκλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χώρα έχει ανάγκη από έντιμους πολιτικούς. Απαιτείται πλέον μια συμμαχία εντίμων για μια πραγματικά έντιμη συμφωνία...
    Α.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων