12 Μαΐ 2016

ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ


Μιχάλης Κ. Δερμιτζάκης
στέλεχος της «Κίνησης των 100…»


  Ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικά, για να αποσπάσει την ψήφο του λαού, έταξε στον κόσμο λαγούς με πετραχήλια. Κορόιδευε τους πάντες πως μόλις γίνει Πρωθυπουργός θα  σχίσει τα μνημόνια, δε θα μειώσει τις συντάξεις, θα επαναφέρει το 13ο μισθό και η οικονομία αμέσως μετά το (φετινό) Πάσχα θα εκτοξευθεί, όπως βεβαίωνε και ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Από τότε όμως που ανάλαβε τη διακυβέρνηση της Χώρας πέτυχε μια παγκόσμια πρωτιά.


  Στους δεκαπέντε μήνες της Πρωθυπουργίας του, αντί να σχίσει τα μνημόνια, κατάφερε να φορτώσει το λαό με δύο επιπλέον, (το τρίτο και το τέταρτο), ενώ πολύ σύντομα θα υπογράψει και το πέμπτο. Δεν παίζεται με τίποτα λοιπόν ο άνθρωπος αυτός! Ενώ έχει διαλύσει το σύμπαν και στους λίγους αυτούς μήνες οι συντάξεις, τα επιδόματα, το εφάπαξ, οι κοινωνικές παροχές πετσοκόβονται ακόμη πιο πολύ με το νόμο που ψήφισαν, πριν από τρεις μέρες οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ενώ ολόκληρη η Ελλάδα, και μαζί μ αυτή και ο,τιδήποτε ανήκει στην κρατική περιουσία, παραδόθηκαν στα αρπακτικά του ΔΝΤ και της Ε.Ε.,  ο πρώτος «Αριστερός» Πρωθυπουργός της Χώρας πανηγύριζε για τις «επιτυχίες του» αυτές! Δυστυχώς πολύ αργά κατάλαβαν οι Έλληνες τι σημαίνει «πρώτη φορά αριστερά».

  Ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από ολετήρας της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας, τάραξε στα ψέματα και παραπλάνησε σκόπιμα τον Ελληνικό λαό. Είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα και επιβάλλεται άμεσα να παραιτηθεί για να αποφύγει η χώρα την ολική καταστροφή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων