28 Ιαν 2019

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ!!

Τα ιερά και όσια της φυλής μας, η ίδια η ψυχή μας η Μακεδονία μας ξεπουλήθηκαν και παραδόθηκαν ερήμην του λαού, στο γειτονικό μας «λιλιπούτειο» κρατίδιο. «Μπράβο» στον Πρωθυπουργό, ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!Μιχάλης Κ. Δερμιτζάκης
Δικηγόρος ε.τ.


  Την Παρασκευή 25 του Γενάρη 2019 συνετελέσθη το ανοσιούργημα! Η ημέρα αυτή θα καταγραφεί στη μνήμη των επομένων γενεών και την ιστορία μας ως η πλέον αποφράδα ημέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό! Είναι η Μαύρη Παρασκευή που ο «Αριστερός» Πρωθυπουργός μας, η Κυβέρνησή του, οι Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ και μερικοί ακόμη πρόθυμοι και υπάκουοι υποστηρικτές τους ψήφισαν την επάρατη Συνθήκη των Πρεσπών!

  Μια συνθήκη «κατάπτυστη και εχθρική απέναντι στα συμφέροντα της Χώρας», όπως τη χαρακτήρισαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών – όλων των ηλικιών – που συμμετείχαν στα ειρηνικά συλλαλητήρια της Αθήνας του 2018 και 2019 και τα εκατοντάδες άλλα σ’ όλες τις πόλεις της Χώρας και της διασποράς του όπου ΓΗΣ Ελληνισμού!

  Μια συνθήκη με την οποίαν ο Έλληνας Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του παρέδωκαν στους άσπονδους «Φίλους» γείτονές μας την ίδια την Ελλάδα –γιατί η Μακεδονία μας είναι η Ελλάδα– μαζί με την εθνότητα, τη γλώσσα και την ταυτότητά μας, λες και ήταν δικό τους «βιλαέτι»!  Ψήφισαν μια συμφωνία ΑΚΥΡΗ και παρανοϊκή, που βάζει τα θεμέλια για την αλλαγή των εθνικών συνόρων μας και που, ατυχώς, μετά απ’ αυτήν, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες (Συνθήκες) για το Αιγαίο, την Ήπειρο, τη Θράκη και την Κύπρο!!

  Άκυρη ήταν αυτή η Συμφωνία και καταγγέλθηκε με έμφαση από ολόκληρη την Αντιπολίτευση, γιατί δεν κατατέθηκε ΠΟΤΕ επισήμως στη Βουλή το νέο, αναθεωρημένο Σύνταγμα των Σκοπίων, για να γνωρίζουν, επιτέλους, και οι Έλληνες Βουλευτές ποιες τροποποιήσεις του καλούνταν να εγκρίνουν με την επικύρωση αυτής της διαβολικής Συνθήκης. Με άλλα λόγια, οι 153 Βουλευτές επικύρωσαν με την ψήφο τους ένα αόρατο Σύνταγμα αφού εξαπατήθηκαν από τους Σκοπιανούς σε γνώση και με την ανοχή της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού μας!

  Τα εκατομμύρια όμως των Ελλήνων στα εκατοντάδες αυτά συλλαλητήρια που συμμετείχαν μέχρι τώρα, πέρα και πάνω απ’ τα πολιτικά «πιστεύω» τους και τις κομματικές τους προτιμήσεις, αντιτάχθηκαν και κατάγγειλαν αυτή τη Συμφωνία. Και μετά την ψήφισή της, έστειλαν το μήνυμα, σε όσους «Φίλους» και φίλους κόπτονταν για την επικύρωσή της, πως ο αγώνας του Ελληνισμού θα συνεχισθεί σε Διεθνείς πλέον Οργανισμούς και Δικαστήρια, για να αποτραπεί η εφαρμογή της, μαζί με τα δεινά που συνεπάγεται αυτή και τα οποία απειλούν τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα.

  Το έγκλημα, λοιπόν, κατά της Ελλάδας, έχει ήδη συντελεσθεί!! Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και οι Εθνοπατέρες μας, που έδωκαν σάρκα και οστά και είπαν το «ναι» στη Συνθήκη των Πρεσπών, αγνόησαν επιδεικτικά τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας, αυτής του 80% του Ελληνικού λαού!! Αγνόησε επιδεικτικά τους μυριάδες πολίτες, οικογένειες με μικρά παιδιά και βρέφη, έγκυες μητέρες, ανάπηρους και ηλικιωμένους, όλο τον κόσμο, το 80%, δηλαδή, αυτών που διαδήλωναν ειρηνικά στις λαοσυνάξεις και που ζητούσαν να απορριφθεί η Συμφωνία, τους χαρακτήρισε συλλήβδην «φασίστες» και «ακροδεξιούς», η δε ΕΛ.ΑΣ. τους περιέλουζε αδιακρίτως με ληγμένα χημικά, ΑΚΡΩΣ επικίνδυνα για την ίδια τη ζωή τους!

  Ο λαός επέλεξε δυο φορές τον Πρωθυπουργό για να τον κυβερνήσει, γιατί πίστεψε στις ψεύτικες υποσχέσεις που απλόχερα του προσέφερε προεκλογικά! Τον πίστεψε, γιατί είχε ανάγκη σε κάποιον να πιστέψει! Αυτός, παρ’ όλ’ αυτά τον πρόδωσε οικτρά, γιατί βρέθηκε μπροστά στην παραζάλη, που δημιουργεί η εξουσία!

  Ο ηγέτης όμως που αγνοεί προκλητικά και διαψεύδει ιταμά τις προσδοκίες ενός ολόκληρου λαού που επένδυσε σ’ αυτόν, σαν να ήταν ο νέος Μεσσίας του, σύντομα θα τον βρει απέναντί του με οργίλο ξέσπασμα και τότε, ο λαός αυτός, θα είναι ο μεγάλος πολιτικός τιμωρός του!

  ΔΙΧΑΣΑΤΕ τους Έλληνες Κύριε Πρωθυπουργέ με την πολιτική σας, και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ δε σας έδωκε το δικαίωμα αυτό. Αντίθετα οφείλατε να είστε ο εγγυητής της ενότητάς τους σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος και ο λαός, με αφορμή τη Συνθήκη των Πρεσπών, με τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια των Ευρώ που τον φορτώσατε στα χρόνια της Πρωθυπουργίας σας, με τη φτωχοποίησή του και με την εκατόχρονη μιζέρια που τον καταδικάσατε να ζει στο διηνεκές. Δεν είστε πλέον άξιος της αποστολής που σας εμπιστεύθηκαν οι Έλληνες!

  Οφείλετε να παραιτηθείτε και να προκηρύξετε άμεσα εκλογές! Να χειρισθεί άλλος αξιότερος τις τύχες της Ελλάδας! Θα αποτελούσε αυτό τη μοναδική χωρίς αρνητικό πρόσημο προσφορά σας απέναντι στον αιμάσσοντα λαό.

  Οι άρχοντες –και εσείς, εν προκειμένω– εν παντί τόπω και χρόνω, ωφέλιμο θα ήταν να θυμούνται ιδίως, στους ενιαυτούς της παντοδυναμίας τους, και τη διαχρονική προτροπή του Σααδή (μεγίστου των Περσών ποιητών) «Ο ηγεμόνας πρέπει να φοβάται τα δάκρυα του λαού του τόσο, όσο και το χειρότερο δηλητήριο»!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων