9 Ιαν 2017

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ


  Η «Κίνηση των 100…» ενόψει της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων για το Κυπριακό, ανακοίνωσε:

  «Η συνάντηση αυτή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για συνεννόηση και συνεργασία, όλων των πολιτικών δυνάμεων μέσα σε ένα εθνικό πλαίσιο με συγκεκριμένη θεματολογία.

  Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό, ότι μετά την εμφάνιση της κρίσης, όπως κατά το παρελθόν, ούτε και σήμερα καμία κυβέρνηση μόνη της δεν θα μπορέσει να ανατάξει τη χώρα από την βαριά κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

  Το εθνικό συμφέρον, η σωτηρία της χώρας από τους κινδύνους που είναι πλέον ορατοί επιβάλλουν τη σύνεση, συνεννόηση και συνεργασία όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων.

  Ήρθε επιτέλους η ώρα ο κ. Τσίπρας να αναλάβει τις ευθύνες του, όχι μόνο ως Αρχηγός κόμματος, αλλά ως Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

  Επιβάλλεται να προτείνει τη συνεργασία στους Αρχηγούς των κομμάτων στην κατ’ ιδίαν συνάντηση, όπως και εκείνοι οφείλουν να ανταποκριθούν.

  Ο ελληνικός λαός περιμένει να ενημερωθεί για την έκβαση αυτής της συζήτησης και για τα επόμενα βήματα. Και κάτι επιπλέον. Η Ελλάδα, η πατρίδα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός Πρωθυπουργού ή Αρχηγού κόμματος. Απλώς οι πολίτες τους εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπούν και να υπηρετούν το εθνικό συμφέρον και όχι για να ικανοποιούν οι ίδιοι τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων