19 Σεπ 2016

Το χρέος της Αξιωματικής ΑντιπολίτευσηςΜιχάλης Κ. Δερμιτζάκης
Δικηγόρος ε.τ., 
στέλεχος της «Κίνησης των 100…»  Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Έλληνες τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξαγγέλλει, από τη Θεσσαλονίκη, τα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει ο ίδιος και η, υπό την ηγεσία του, επόμενη Κυβέρνηση της χώρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του δεν υπήρξε λαϊκιστής και απέφυγε να μοιράσει ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, υπήρξε όμως ειλικρινής και πειστικός στη δέσμευσή του για, αποκατάσταση της κοινωνικής αδικίας, ισότητα στα βάρη σε ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, μείωση των φόρων και ανάπτυξη της χώρας και έθεσε ως προτεραιότητά του τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

  Δεν αμφισβητείται η ειλικρίνεια των προθέσεων του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης για το τι θα κάνει ως Πρωθυπουργός. Ο λαός έχει ανάγκη να εμπιστευθεί έναν πολιτικό ικανό και αποφασισμένο να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα που την έχουν οδηγήσει η ανικανότητα και οι καταστροφικές επιλογές της συγκυβέρνησης των δύο ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων,  των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  Οφείλομε όμως να επισημάνομε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι που και ο ίδιος ασφαλώς γνωρίζει, από τις επαφές του με τον κόσμο, και επανειλημμένα δημόσια έχομε αναδείξει. Πως οι Έλληνες έχουν φθάσει πια στα όριά τους και η Κοινωνία είναι καζάνι που βράζει και απειλείται έκρηξη. Έχει χρέος λοιπόν να συστήσει στους βουλευτές και τα στελέχη της παράταξής του να σκύψουν με  πραγματικό –και όχι προσποιητό– ενδιαφέρον στα προβλήματα του κόσμου. Να του λένε την αλήθεια, να τον πείσουν με την απλή γλώσσα του, και όχι με την ξύλινη γλώσσα του πολιτικού, πως κήδονται ειλικρινά για τα συμφέροντά του. Να αισθανθεί επιτέλους ο λαός πως δεν έχει  αφεθεί να αντιμετωπίσει μόνος του ένα κράτος αδιάφορο αλλά και αδηφάγο! Και ακόμη να τους υπενθυμίσει πως οφείλουν να βάλουν τέλος στην εσωστρέφεια, την αλαζονεία και την αυταρέσκειά τους. Να ξεχάσουν τις αντιπαραθέσεις, τα πάθη του παρελθόντος και τα παλιά τους λάθη και να εμφανίζονται ενωμένοι στο λαό και με ενιαίο λόγο. Γιατί η Ελλάδα χρειάζεται Εθνική αναγέννηση και αποτελεί  επικίνδυνη πολυτέλεια κάθε παρέκκλιση οποιουδήποτε από τις αρχές αυτές στους δύστηνους καιρούς που περνά η χώρα μας τόσα χρόνια τώρα!

  Ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του προσβλέπει με αγωνία και έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για ένα καλλίτερο αύριο στην αντιπολίτευση, κυρίως όμως στην Αξιωματική όπως τουλάχιστον καταγράφουν διαρκώς, τον τελευταίο καιρό, οι θετικές γιαυτήν δημοσκοπήσεις. Οφείλει λοιπόν και έχει χρέος Εθνικό, παντί σθένει, να τον συντρέξει στους αγώνες του και να δικαιώσει τις ελπίδες του.

  Γιατί αλλιώς αλοίμονο στη Χώρα και το δικό της μέλλον!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων