1 Ιουλ 2016

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

(ανεξέλεγκτο – ανασφάλεια – τρομοκρατία)Γιάννης Μανιαδάκης
Δικηγόρος
Αξ/κός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Στέλεχος Ν.Δ.  Το πρόβλημα, που δεν έχει ξαναγνωρίσει η χώρα άρχισε το 2015. Χιλιάδες “ακάλεστοι” ξένοι, στα νησιά του Αιγαίου και οι ελληνικές αρχές, να τους διευκολύνουν.
  Όμως, κράτος και πολίτες έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, για απεριόριστο αριθμό εισερχομένων, έστω και στην απλή διέλευση.
  Κλείνοντας τα σύνορα το κρατίδιο των Σκοπίων και όχι μόνο, τα προβλήματα έγιναν εκρηκτικά.

  Αρχικά μετανάστες και πρόσφυγες έπρεπε να εξετάζονται, με τα διαβατήρια, ή άλλα πιστοποιητικά.
  Οι προερχόμενοι από εμπόλεμη περιοχή, ή διωκόμενοι αποδεδειγμένα, από δικτατορικό ή θεοκρατικό καθεστώς, να υποβάλλουν αίτηση πολιτικού ασύλου, οι άλλοι, να μην γίνονται δεκτοί.

  O έλεγχος, ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.
  Αυτό έγινε γνωστό σε Ασία και Αφρική και η χώρα κατακλύζεται από χιλιάδες ξένους.
  Αντί, να υποδεχόμαστε τουρίστες, δεχόμαστε ανεξέλεγκτους αριθμούς αυτών των κατηγοριών, ενώ τα οικονομικά και οι δομές, δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
  Θα μπορούσαν να τους δεχτούν χώρες της Ασίας, της Αφρικής, ή της Ευρώπης.

  Υπάρχουν προβλήματα εγκληματικότητας, υγείας, θρησκευτικά, δημογραφικά.
  Σε χώρες τους υπάρχει ακραίος θρησκευτικός πόλεμος και απειλές της Ευρώπης.
  Νωπή η μνήμη στο Παρίσι, που τρομοκράτες αιματοκύλισαν και κάποιος ή κάποιοι είχαν είσοδο την Ελλάδα.
  Τα πολύνεκρα γεγονότα της τρομοκρατίας του Παρισιού και των Βρυξελλών, συγκλονίζουν την παγκόσμια κοινότητα της δημοκρατίας και του πολιτισμού.
  Ακραίοι ισλαμιστές μισούν την ανάπτυξη της Ευρώπης και δεν επιτρέπεται εμείς, έστω και εμμέσως, να γινόμαστε αρωγοί στο έργο τους.

 Η χώρα μας τείνει να παρουσιάζεται ένας απέραντος καταυλισμός, που μας μεταφέρει σε κινητοποιήσεις Παλαιστινίων, σε εδάφη πόνου και ανέχειας.

  Οι ανωτέρω εικόνες οδύνης και αβεβαιότητας της χώρας, έχουν την σφραγίδα του κ. Τσίπρα και των κυβερνήσεών του, από τις 25 Ιανουαρίου 2015, συνεπικουρούμενου του κ. Καμμένου.
  Τοποθετήσεις του κ. Καμμένου περί τζιχαντιστών, η πολιτική των ανοικτών συνόρων του κ. Τσίπρα, λιάζονται στις πλατείες της κας Χριστοφιλοπούλου, διευκόλυναν πολυάριθμες ροές, την τρομοκρατία.

“Η Ευρώπη συνθλίβεται, από τα κλειστά σύνορα” δήλωσε πρόσφατα ο κ. Τσίπρας. Η Ευρώπη, κε Τσίπρα, θα είχε ανοικτά τα σύνορά της, αν κάνατε ουσιαστικούς ελέγχους, στα θαλάσσια σύνορά σας και διαπιστώνατε πλαστά έγγραφα προέλευσης και δεχόσασταν, μόνο τους πραγματικά πρόσφυγες. Με τον πλημμελή έλεγχο, διευκολύνετε την ανασφάλεια και την τρομοκρατία και το είδαμε στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει γνωστές.

  Η Ν.Δ. του 2012-2014
  α) ενώ υπήρχε και τότε πόλεμος, δημιούργησε πολιτική βούληση στις υπηρεσίες, που προέβαιναν σε αποτελεσματικούς ελέγχους, σε θαλάσσια και άλλα σύνορά μας. Όσοι λάθρα καταλαμβάνονταν, τους οδηγούσαν σε ανοικτούς, ή κλειστούς χώρους φιλοξενίας, για διαβατηριακό έλεγχο και ιατρική φροντίδα. Οι έχοντες δικαίωμα ασύλου παρέμεναν, οι δε λοιποί επαναπροωθούντο αεροπορικώς, ή οδικώς στις χώρες τους.
  β) ήταν μόνη της ικανή χωρίς ΝΑΤΟ, FRONTEX και Τούρκους παρατηρητές.

  Η Ελλάδα και οι χώρες της Ε.Ε., έχουν κάνει πολυετείς αγώνες, νομιμότητας και ανάπτυξης. Δεν νομιμοποιείται, η αριστερή ιδεολογία του κ. Τσίπρα, με το άλλοθι του ανθρωπισμού, να διευκολύνει την οπισθοδρόμηση, την ανασφάλεια, την τρομοκρατία.-


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων