14 Μαΐ 2016

ΧΘΟΝΙΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΣΜιχάλης Κ. Δερμιτζάκης
στέλεχος της «Κίνησης των 100…»


  Τον Σεπτέμβριο του 1994 ο Χένρυ Κίσσινγκερ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον κατά τη βράβευσή του από την ελίτ του εκεί επιχειρηματικού κόσμου, ζητούσε την εξαφάνιση της Ελλάδας και ό,τι θυμίζει Ελλάδα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος γιαυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα για να μη μας παρενοχλεί…».

Είπε κι άλλα πολλά ο μισέλληνας αυτός πολιτικός εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. Γιατί ζήλευε την πανάρχαια ιστορία και τον πολιτισμό της και γνώριζε πως όταν οι Έλληνες χτίζανε παρθενώνες άλλοι λαοί κοιμόντουσαν στις τρώγλες και τρέφονταν με ρίζες δένδρων. Γιατί τον ενοχλούσε το ελεύθερο πνεύμα και το αγέρωχο φρόνημα των αδούλωτων Ελλήνων, δηλαδή η απαράμιλλη Ελληνική λεβεντιά και ήθελε να τους υποτάξει! Γιατί λυσσομανούσε με τον πολύτιμο πλούτο της Ελλάδας, πνευματικό και υλικό, κι έστελνε μήνυμα στα αρπακτικά του Δ.Ν.Τ. της Ε.Ε. και σε όσους διαφεντεύουν τις τύχες των λαών να εξαφανίσουν την «οχληρή» Ελλάδα και τον αδάμαστο λαό της. Και αυτοί πιστοί στο δόγμα Κίσσινγκερ βάλθηκαν να την εξαφανίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα! Έτσι:

Στην οικονομική κρίση που μας οδήγησαν και έχει παραλύσει τον κοινωνικό ιστό και την οικονομία μας, προστέθηκε και η ανθρωπιστική με τους δεκάδες χιλιάδες προσφύγων και μεταναστών που καταφθάνουν συνεχώς στην καθημαγμένη χώρα μας. Σε μια Ελλάδα που, εξ αιτίας τους, πέρασε και περνά τα πάθη του Ταντάλου.

Οι υποτιθέμενοι φίλοι και εταίροι μας στην Ε.Ε. συμπράττοντας με τα τσακάλια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μας απειλούν και πάλι με έξοδο από το Ευρώ και χρεοκοπία αν δεν υπογράψομε και τέταρτο μνημόνιο ! Ακολουθούν δηλαδή τη γνωστή εκβιαστική τους τακτική της καταλήστευσης και διάλυσης των αδύναμων λαών!

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, με απύθμενο κυνισμό, ζητά να θυσιασθεί η Ελλάδα για να σωθεί η Ευρώπη! Και ο πολύς Χ. Ράϊχενμπαχ,  πρώην επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης της ΕΕ, συμβούλευε τα διεθνή κοράκια να επενδύσουν στη χώρα μας μόνο όταν θάχει φθάσει πια στον πάτο, γεμάτος χαρά που η Ελλάδα περνά σε ξένα χέρια! Αυτές λοιπόν οι ομολογημένες προθέσεις των ξένων προτεκτόρων μας για το «χέρι» που επιχειρούν να βάλουν στην Εθνική Κυριαρχία και τον Εθνικό μας πλούτο, πείθουν και τον πιο δύσπιστο πως οι δολερές παραινέσεις Κίσσινγκερ βρήκαν ευήκοα ώτα στους ίδιους τους εταίρους μας στην  Ευρώπη της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού!

Υπάρχουν όμως και εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες της Ευρώπης που,  διαχωρίζοντας τη θέση τους, ύψωσαν φωνή αγανάκτησης για τις ακρότητες αυτές σε βάρος της Ελλάδας. Ο Χέλμουτ Σμιτ πρώην καγκελάριος της Γερμανίας κατάγγειλε τους εκβιασμούς που γίνονται στον Ελληνικό λαό λέγοντας με οργή «Να πάρει ο διάβολος τους Ευρωπαίους αρχηγούς Κρατών αν αφήσουν την Ελλάδα να βουλιάξει». Ο παραιτηθείς ήδη Πρόεδρος της Ε.Ε. Χοσέ Μ. Μπαρόζο, ο Αυστριακός καγκελάριος και ο Μάριο Μόντι πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, προειδοποίησαν την Ε.Ε. και τον Μπαράκ Ομπάμα πως «Θάναι καταστροφή για την Ευρωζώνη αν χάσει έστω και ένα από τα κράτη μέλη της».

Με αυτά τα δεδομένα το μέλλον θα αποδείξει αν στη σημερινή Ευρώπη των λαών θα επικρατήσουν το ανθελληνικό παραλήρημα του Χ. Κίσσινγκερ και τα διεθνή τσακάλια που αναμφίβολα θα τη διαλύσουν, ή οι αρχές της αλληλεγγύης, της ενότητας και του ανθρωπισμού των ιδρυτών της και οι σώφρονες φωνές των συνετών πολιτικών της διεθνούς σκηνής που θα τη διασώσουν και θα την καταστήσουν έτι πλέον κραταιά και αξιόπιστη!

Σεβόμενοι την Ιστορική αλήθεια και τον αναγνώστη, επισημαίνομε εδώ πως μερίδα εντύπων, δημοσιογράφων και αναλυτών θεώρησαν, στο παρελθόν, πλαστή την ανωτέρω δήλωση Κίσσινγκερ. Ο γράφων όμως έχει λόγους να πιστεύει στη γνησιότητά της γιατί άλλα έντυπα εξίσου σοβαρά και πλείστοι δημοσιογράφοι, σχολιαστές και άνθρωποι του πνεύματος και των Ελληνικών γραμμάτων υπεραμύνονται της γνησιότητάς της με ισχυρά επιχειρήματα. Τοσούτω μάλλον καθόσον σεβάσμιος κληρικός –προσωπικότητα κύρους– δήλωσε αυτήκοος μάρτυρας των παραπάνω δηλώσεων Κίσσινγκερ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων