22 Μαρ 2016

ΠΑΛΙ ΠΑΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Μιχάλης Κ. Δερμιτζάκης
στέλεχος της Κίνησης των 100...

Πριν από λίγα χρόνια ο Τουργκούτ Οζάλ – πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας – σε συνέντευξή του σε Έλληνα δημοσιογράφο δήλωνε μεταξύ άλλων, στέλνοντάς μας στην ουσία μήνυμα – απειλή, πως: «…Αν η Τουρκία θελήσει ποτέ να κατακτήσει την Ελλάδα δε θα της κηρύξει τον πόλεμο με όπλα συμβατικά. Θα το επιτύχει στέλνοντάς της απ’ τα σύνορά μας εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνων αδελφών μας. Είναι πολύ εύκολο για εμάς…» και εννοούσε βέβαια πως θα γεμίσει την Ελλάδα με Μουσουλμάνους έποικους!

Σήμερα διαπιστώνουμε πως ο νεοσουλτάνος Ερντογάν έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό αυτό σχέδιο εποίκησης της Ελλάδας. Και το έθεσε ακριβώς την περίοδο που η Χώρα μας βρίσκεται σε δεινή Οικονομική Κρίση με τους εταίρους μας στην Ε.Ε. να μας έχουν απομονώσει και σχεδόν εξωπετάξει απ’ τη συνθήκη Σένγκεν!

Η Ελλάδα λοιπόν αφελληνίζεται, προσφυγοποιείται και ξενοκρατείται! Και δε θα αργήσει ο καιρός που οι Έλληνες, λόγω και της μεγάλης υπογεννητικότητας που μαστίζει τη φυλή μας, θάναι πια μια μικρή μειοψηφία στη δική τους την πατρίδα. Με τους Μουσουλμάνους έποικους να αποτελούν τη μέγιστη πλειοψηφία αφού κάθε οικογένειά τους μετρά από τρία παιδιά και πάνω!

Συμπονούμε τους ξεριζωμένους συνανθρώπους μας, όποιας φυλής και χρώματος για το δράμα που περνούν. Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε τη χώρα μας, σαν ξέφραγο αμπέλι, να εκτουρκισθεί, να καταστεί ξένο προτεκτοράτο, ούτε να καταντήσει δοχείο απορριμμάτων Ευρώπης και Τουρκίας. Ήδη βρισκόμαστε σε μέγιστο εθνικό κίνδυνο με το Προσφυγικό και την τραγική Οικονομική – Κοινωνική κρίση που μαστίζει εφτά χρόνια την Ελλάδα.

Καιρός λοιπόν ΟΛΟΙ μας – πολίτες και Πολιτικοί – να αφυπνισθούμε και να αντιδράσουμε. Οι αρχηγοί των κομμάτων – του δημοκρατικού τόξου – με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό – ενωμένοι σα μια γροθιά να μεταβούν άμεσα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων (Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παρίσι, Ουάσιγκτον κι όπου αλλού απαιτείται) να διαβουλευθούν και να επιβάλουν λύσεις για τη σωτηρία της Ελλάδας. Δεν μπορούν οι Πολιτικοί Ταγοί μας, σ’ όποιο κόμμα κι αν ανήκουν, να επαναπαύονται στα άνετα γραφεία τους και να κατηγορούν αλλήλους ως αποκλειστικά υπαίτιους των δεινών της Χώρας, αλλά ο καθένας χωριστά να αποποιείται των δικών του ευθυνών! Οφείλουν να θυμούνται πως είναι αυτοί οι ίδιοι, κι όχι κάποιοι άλλοι, που κυβέρνησαν χρόνια τώρα αυτόν τον τόπο. Οι ίδιοι λοιπόν αυτοί, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ οφείλουν και να δράσουν.

Οι Έλληνες επί τέλους δικαιούνται να ζήσουν ελεύθεροι στον τόπο τους. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ όμως κι όχι υποτελείς των Τούρκων. Δεν θέλομε να δούμε ξανά Πασά στα Γιάννενα ούτε την Ελλάδα γεμάτη μιναρέδες. Ελάχιστοι σήμερα ενδιαφέρονται για κόμματα και ιδεολογίες κι ακόμη πιο ελάχιστοι για το ποιος κυβερνά τη χώρα. Όλοι όμως ενδιαφέρονται ΠΩΣ θα σωθεί η Ελλάδα και ΠΟΙΟΣ θα τη σώσει από τον όλεθρο και την Εθνική καταστροφή που, ήδη, βρίσκονται ante Portas!

Έλληνες πολιτικοί. Παραμερίσετε τους (πολιτικούς) εγωϊσμούς σας. Αδιαφορήσετε για τα όποια μικροπολιτικά – παραταξιακά οφέλη πιστεύετε πως θα αποκομίσετε από τα εναντίον αλλήλων πολιτικά τσιτάτα σας. Μόνο ενωμένοι θα επιβάλετε στους ξένους αφεντάδες τη σωτηρία της Ελλάδας. Αλλιώς κάθε ελπίδα των Ελλήνων, για μια καλύτερη πατρίδα γι’ αυτούς και τα παιδιά τους, απλά, φαντάζει ουτοπική.
    
Παραδειγματισθείτε επί τέλους, έστω και τώρα, από την Εθνική Ομοψυχία που επέδειξε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία των Κυπρίων οι οποίοι, βάζοντας πάνω απ’ όλα το Εθνικό συμφέρον, κατάφεραν να βγάλουνε τη χώρα τους από το μνημόνιο σε πολύ σύντομο χρόνο!

Και μη ξεχνάτε Κύριοι Πολιτικοί ηγέτες πως αν, ο μη γένοιτο, βουλιάξει και καταστραφεί η Ελλάδα όλους εμάς – και εσάς μαζί – θα μας πάρει ο πάτος. Και η ιστορία – μελλοντικά – θάναι σκληρή μαζί σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας ...

Περισσότερα...

αρχείο

αναζήτηση


ενημέρωση με email

προσθέστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις
των νέων αναρτήσεων